Sätta ihop tårtan

Hur sätter man ihop den här tårtan? Jo det ska jag visa nu! Har du missat det jag skrivit tidigare om botten, chokladmoussefyllning, smörkräm, dekoration, hur hela tårtan ser ut eller vad Bakboxen är och vad som var i kan du läsa mer om det.

Sätta ihop tårtan

Börja med en botten, spritsa smörkräm i ytterkant för att fyllningen inte ska kunna rinna ut. Smörj på chokladmoussen Gör likadant på alla lager och avsluta med smörkräm högst upp, alltså ingen chokladmousse där. Spritsa och smörj sedan alla kanter med smörkräm.

När hela tårtan är täckt så ställ hela tårtan i frysen 10 minuter. Skär sedan bort ojämnheter med en kniv och spritsa och smörj så hela tårtan blir jämn och frys mellan varje lager, tills du har en helt jämn tårta. Täck sedan hela tårtan med Suger Paste och stryk längs tårtan och få det jämnt över alla hörn, skär sedan bort överflödig Suger Paste.

Skapa valfri dekor med till exempel marsipan, Suger Paste och glasyr som jag har gjort.

Gillar

Kommentarer