Mot lyckade macarons

Innehåller affiliate-länkar

Ja det här med macarons verkar ju vara en hel vetenskap! Vad behöver ni tror jag för att lyckas? En macaronbakmatta? Receptbok? Hon Mia Öhrn har jag ju hört om? Eller varför inte ett färdig kit hur man lyckas med macarons? Lite te för att komma i stämning eller varför inte bädda in min favoritpryl, nämligen mobilen, i ett maffigt skal med massa macarons, då kanske jag äntligen lyckas?

För er som missat det så misslyckades jag brutalt med mitt första försök att göra macarons, det kan ni läsa om här.

Vad har jag då gjort sen sist? Jo jag har letat och letat efter bra pulverfärger som jag kan använda i min macaronsmet. Har ännu inte bestämt mig för vilka jag ska köpa, så många frågor som snurrar. Hur mycket går det åt? Hur bra håller färgen? Hur mycket är det i förpackningarna? När jag väl hittat några jag tror på så finns inte alla färger som jag vill ha. Typ orange som är ett måste inför nästa vecka känner jag då det är Halloween. Har ni tips på bra färger så säg gärna till.

Sen har jag faktiskt gjort någonting bra, jag har beställt ett gäng essenser. De här kommer från Borgeby Kryddgård, så vi får se om de är bra då jag inte testat dessa tidigare. Längtar efter att prova dom! Speciellt körsbär och flädercitron. Gillar att det även står dosering på flaskorna hur mycket som borde gå åt av varje sort. Toppen!

Så fortsättning följer, vem vet kanske blir macarons nästa vecka?

Gillar

Kommentarer