Kung för en dag

Innehåller affiliate-länkar

"Den 25:e smäller det då finns det ingen som tar en då är man kung kung kung i baren..." Ni vet Magnus Ugglas låt, den har fastnat på huvudet. Ensam hemma och fönstershoppar på nätet, ni vet när man lägger allt man vill ha i kundkorgen och sedan trycker på gå till kassan och när man kommer till kassan får en chock av hur mycket allt skulle ha kostat och därför stänger ner alltihop och börjar om på någon annan sida. Kul, men kan bli dyrt om man inte stänger ner allt utan betalar.

Jag satt bland annat och kollade på bakprylar, insåg att dessa grejer kanske inte skulle vara så dumma eller helt onödiga, i alla fall tårtdelaren. Det är nog rätt så överflödigt skulle jag tro eller är det någon som kan rekommendera det?

Baguetteplåt för jag tänkt göra baguetter, fast måste man ha en sån? Ska kolla lite på det. Jag har i alla fall insett att om man ska ha riktigt fina tårtbottnar, så är det bra med höga springformar för att inte få smet i hela ugnen.

En baksten vore ju drömmen till alla mina bröd. Hade säkert blivit asbra! Undra bara om gallret i ugnen håller? Får kolla upp det innan jag köper en.

Mug Cakes verkar ju svinsmidigt, speciellt en kväll som denna när man blir akut sugen på något mojsigt och är ensam och inte vill göra en hel kaka. Det känns som alla Mug Cakes innehåller nutella? Har inte bestämt mig ännu om jag gillar nutella så får kika om det finns några andra sätt att göra Mug Cakes tills nästa gång jag är själv eller prova och köpa nutella.

Snart är det ju alla hjärtans dag med, jag vet vad jag vill baka tills dess men skulle behöva ett gäng hjärtformade småformar får kolla på det tills det är dags.

Vad står högst upp på er önskelista när lönen trillat in? Varför är det alltid så himla långt till lönen i januari? Värdelöst, men äntligen så kan man andas ut, i alla fall några dagar.

Gillar

Kommentarer

elvirakavallin
elvirakavallin,
Det finns ett kitt på Ikea med blandannat en tårtdelare, kostar lite vet dock ej hur exakt mycket ☺️
nouw.com/elvirakavallin
idasbakhörna
idasbakhörna,
Blir det bra när man delar då eller funkar det bättre med kniv?
nouw.com/idasbakhörna
elvirakavallin
elvirakavallin,
Svårt, tror det är en smaksak. Jag äger en tårtdelare, men använder den bara att markera vart jag sen ska skära. Hoppas det hjälper din jakt! 😊
nouw.com/elvirakavallin