Julledigt eller paus?

Ja, som ni kanske märkt så trillar det inte in några recept för tillfället. Det beror på flera saker. Jag tycker att detta är det roligaste jag vet. Men!

Det finns andra orsaker till att det är tyst här just nu. Utan att gå in på några detaljer, så har det på några veckor hänt saker i mitt privatliv, som gjort att jag bara vill ha lite julledigt med familjen.

Jag har kört hårt med mig själv länge nu och behöver stanna upp, pausa, tänka efter, bestämma mig hur jag vill göra, vara lika envis som vanligt, gå in till 120% och bara göra det som jag blundat för alldeles för länge. Jag är skyldig andra det.

Och sist, men inte minst, jag är utan dator...det går att blogga via mobilen, men det är så himla pilligt och blir inte lika bra. Vår dator ville en kväll göra 223 nya uppdateringar, efter att jag blåste ut den i hopp om att den skulle hålla en stund till, typ till mellandagsrean. Inget mer med det, dagen efter när jag skulle dra på den på morgonen så stod den hela dagen och tuggade för att återställa alla uppdaterungar igen, det blev väl för mycket för vår stackars dator från 2010. Är väl ändå dags att skaffa en ny. Jag rotade ju även fram en annan gammal från januari 2009, och tänkte varför har jag lagt undan den här den funkar ju skitbra! Tills jag kom på hur seg den är, att den är stationär numera och inte går att använda utan sladd, glapp i kontakten, går inte att ansluta till ett wifi längre då den gett upp den möjligheten för flera år sen. Som om det vore en bra idé, så blir mellandagsrea i år för min del, har ni något tips på bra dator?

Om det blir julledigt eller en längre paus får vi se, det kommer komma upp lite inlägg här och där, men just nu i den takt som familjen och jag själv tillåter. Så både julledigt och paus kanske är helt fel ordval, för det kommer inte, aldrig någonsin, vara helt tomt här på bloggen. Ni får väldigt gärna använda bloggen som receptbank när det blir tyst och götta er i massa härligt! Vid det här laget finns det ganska mycket recept på bloggen, efter 3 intensiva månader med många goooa recept. Dessutom, köper jag en ny dator, så kommer jag nog vara väldigt sugen på att använda den.

God Jul på er kära läsare och ta hand om varandra, kör försiktigt och ni vet allt sånt som man önskar de som man bryr sig om. För det gör jag, för ni är världens bästa läsare!

  • Lästips
  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer