Idas bakkasse

Alltså seriöst! Det svämmar verkligen över av matkassar som man kan beställa hem. Ingen verkar vilja bestämma själva vad de ska äta 2015. Det är för mig obegripligt att inte få vara med alls och bestämma vad som ska serveras nästkommande vecka. Jag gillar dock de som man kan påverka eller som man själv kan sätta samman recept och få hem, det verkar lite mer sunt. För en matkasse som någon annan valt helt och håller känns väldigt trist tycker jag. Ingen matkasse vad jag vet tar ju hänsyn till allergier förutom gluten och laktos typ, som om det vore det enda som folk kan vara allergisk emot. Värdelöst koncept. För mig är det som att stå i kön till skolmatsalen och aldrig veta vad det är för något som serveras. Det var sällan något som jag gillade i alla fall.

Men nu till min briljanta idé, en BAKKASSE. När jag googlade det så visade det sig att det enda som fanns var en bakkasse för träningsgalningar som vill slippa allt som heter gott och helst äta luft. Ehh okej, vad roligt och baka om man ändå inte får äta något som smakar bra?

Om jag skulle få möjlighet att starta en bakkasse så skulle det vara individanpassat och anpassat efter vad personen vill baka till för typ av tillfälle. Bröllop, dop, eftermiddagsfika med vännerna, brunch eller vad det nu kan vara. Det skulle följa med ingredienser och recept. Allergier och specialkost skulle vara en del och det skulle framför allt bara vara goda grejer. Vad tror ni? Skulle jag kunna få Sverige och baka mer? Även om vi lever i en hälsosam tid?

Skulle du vilja beställa en bakkasse?

Gillar

Kommentarer