Hela Sverige Bakar vinnaren Linus Larsson

Men VA!???!?! Hur är det ens möjligt? Linus vann Hela Sverige Bakar 2015! Jag bara skrek rakt ut och väckte min fästman George som hade somnat i soffan till finalen. Det blir aldrig, aldrig, ALDRIG som jag vill i något program där människor ska vinna. Men äntligen efter år av "fel låt vann" och "vem f*n tror hon att hon är!?", så har helt rätt människa vunnit ett program. Han kändes så himla säker redan från början, i alla fall för mig. Han var ofta färdig före alla andra och stod och drack typ kaffe, så himla härlig, precis så som jag gör när jag bakar hemma. Längtar ihjäl mig efter att köpa hans bok Baka med Linus, som släpps idag. Häftigt!

Nu har de öppnat ansökningarna inför nästa års Hela Sverige Bakar. Jag skulle tycka det vore skit häftigt att vara med, men jag tänker alltid att jag skulle behöva ett eller ett par år till och öva upp mig, men lagom till jag blir klar med mitt övande så finns väl inte tävlingen kvar. Känner mig inte helt redo för något sådant, men åh andra sidan är det ett tag kvar tills sista dagen att söka 9:e april... vi får se helt enkelt. Även om jag skulle söka så är det nog svårt att komma med.

Har ni sett förresten att nästa vecka börjar det Hela Sverige Bakar junior! Så himla häftigt, blir säkert roligt. Barn är ju så himla ärliga. 

Gillar

Kommentarer