Hela Sverige Bakar

Så var det ju det här med Hela Sverige Bakar. Jag tog modet till mig att söka. Och hur långt kom jag då?

Längre än väntat i alla fall, för jag trodde bara att ansökan skulle gå iväg och sedan skulle det inte hända något mer. Men det ringde en tjej när jag var påväg till gymmet och jag var nära att kasta på luren, i vanlig ordning när jag tror att det är en telefonförsäljare, men hon hann säga vad det gällde och de ville att jag skulle komma på intervju. Så jag åkte på intervju och hade med mig mina Blombiskvier, som ni hittar receptet på här. Intervjun gick fort och på vad som kändes som några sekunder var intervjun klar och jag var ute på gatan igen.

Jag är nöjd och tror jag förstår varför jag inte hört något mer. Jo, för att jag helt enkelt bara är en svensson som säger vad jag tycker, som gillar bakning och som är på tok för vanlig och ospännande för att göra bra tv. Jag tror faktiskt inte det räcker att vara duktig, utan man behöver vara en karaktär för att platsa. För de allra flesta frågorna var i stil med "Är du lycklig?" "Hade du en bra barndom?"
Så hoppas för guds skull ändå att det kommer med några som är intressanta männinskor och inte bara folk som börjat baka för att de blivit mobbade som barn.

Eller så gillade de inte mina citronsmakande biskvier. Fast det gör jag och de här hemma och det räcker åt mig.

Bilden är tagen från ett test innan, den slutgiltiga versionen med vingar av socker finns tyvärr inte på bild. ​

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Modigt att söka.
nouw.com/millasmat