Familjebubbla

Ja jag ska baka, snart. George är hemma lite över jul och nyår och någon vecka till. Så lever i familjebubblan ett tag och vi fixar med sånt som måste fixas hemma. Det har tagit tid från bakningen, men sitter och funderar på recept. Har inte hunnit tänka klart på alla ännu, men funderar på någon mördegskaka med Dulce de Leche och maräng kanske, får se vad det kan bli för något. Vill gärna starta en ny surdeg med för min andra gav upp. Så kollar runt efter nya tips på hur jag ska göra, så lugnt det kommer mer sköna bakverk. Köpte bland annat den här boken till mig själv i julklapp. Känns ju som rätt bok för att baka bröd. Sébastien känns lite som kungen av surdeg. Kanske med Johan Sörberg med på ett hörn som prins.

Gillar

Kommentarer

Feelhome.se,
Hej!

Vi på feelhome.se vill gärna inleda ett samarbete med dig och din blogg. Då vår hemsida nyligen lanserats ser vi en stor möjlighet att, via er, nå ut till så många människor som möjligt. Vi på feelhome.se erbjuder er därför en rabattkod på 400 kronor till någon av vår sju största tavlor. För att få tillgång till denna unika rabattkod måste ni gå in på vår hemsida och välja ut den snyggaste tavlan som ni tycker om och dela länken samt produktbilden på er blogg.

Ni får även möjlighet att gå in på vår Facebook sida och vara med på våra unika tävlingar. För att vara med på tävlingen måste ni gilla vår sida samt dela inlägget och sist men inte minst tagga en vän.

Kort beskrivning om oss på feelhome.se

Vi är två unga entreprenörer som precis lanserat vår onlineshop där vi säljer unika handmålade oljemålningar och väggdekorer. feelhome.se erbjuder även kunden att själv komma med sitt egna motiv och få det handmålat.

Tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över. Ha en fortsatt trevlig dag och god fortsättning!

Med vänliga hälsningar
Robin
www.feelhome.se