Duokladdkaka

Blivit mycket kladdkaka i veckan, men om man inte kan välja mellan vit och mörk choklad så är det här det ultimata alternativet. Duokladdkaka, det bästa av två världar.
Recept Duokladdkaka
Mörka delen:
100 g smör
100 g mörk choklad
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl
1 tsk kakao
2 ägg
Ljusa delen:
100 g smör
100 g vit choklad
3 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
Dra på ugnen 175 grader. Använd två kastruller, smält smör och choklad, den ljusa i en och mörka i en. Ha sedan i socker och blanda runt, sedan de torra ingredienserna och sist äggen. Smöra och bröa en springform, jag valde en hjärtformad den här gången. Häll först i den mörka och den ljusa ovanpå. Grädda ca 30 minuter, håll håll så den är lagom dallrig när ni tar ut den.