Året som gått

Nu tänkte jag göra ett försök att sammanfatta det här korta, men intensiva året. Det har hunnit blivit en hel del recept här på bloggen och jag har äntligen, Äntligen! En ny dator. Så det nya året kan börja, jag är taggad för mer recept att baka och dela med mig av. Ni har säkert egna favoriter bland recepten som passerat, men jag tänkte prata om de recepten som blivit mest populära.

Snörulle

Helt överlägsen bland recepten på bloggen är Snörullen. Det är det receptet som flest läst under de här månaderna.

Det började med att jag funderade på en ny variant av Budapestrullen, Jag var lite osäker på om jag skulle gilla hasselnötter, inte något som jag vanligtvis bakar med eller äter då det är många nötallergiker i släkten. Jag berättade om det och att många i alla fall i min familj då istället klarar mandel mycket bättre. Det blev många kommentarer och skriverier i olika sociala medier om att mandel minsann var den farligaste av alla nötter (ja mandel är en nöt). Givetvis olika för olika allergiker. Inte minst gillar jag mandel väldigt mycket och därav blev det en mandelbotten och vit choklad som garnering och den nya Snörullen var född.

Det blev bättre än jag väntat mig och den blev väldigt god och populär. Jag har skapat många även för mig nya recept de här månaderna och jag hade nog gissat på att något av de andra recepten skulle ha blivit mer populära.

Imorgon kommer fler härliga återblickar.

Gillar

Kommentarer